Tuesday, August 7, 2012

TIPS DAN PETUA : BESARKAN PAYUDARA


Dihasilkan daripada Pueraria Mirifica iaitu merupakan sejenis tumbuhan herba semulajadi yang sangat bernilai.

Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon.

Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara.Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.

Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap. Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.

Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.

Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman. Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

* Thanyaporn adalah sediaan herba 100% semulajadi, Thanyaporn digunakan sebagai alternatif kepada pembedahan plastik

HARGA PROMOSI 2012 !!! :

1 KOTAK (60 kapsul) = RM50.00 sekotak
3 KOTAK (60 kapsul) = RM48.00 sekotak
5 KOTAK (60 kapsul) = RM45.00 sekotak
untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci "Tanyaporn"
*1 kotak tahan 2 bulan!

HARGA BORONG :
untuk harga BORONG 1o kotak ke atas, sila SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci
"Borong Tanyaporn"


KESAN PENGGUNAAN

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci.


Antara khasiat Pueraria Mirifica.

Menegang dan menghaluskan struktur kulit dimana ia dapat menganjalkan kulit yang telah melendut.

Menurangkan garis-garis halus

Mencerahkan dan warna kulit lebih sekata

Mengecilkan liang roma

Melembutkan kulit yang kasar dan kering

Mencerahkan lebam dibawah mata.

Melambatkan proses penuaan.

Mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh

Menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih

Meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat

Kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

Mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya

Mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang

Menggalakkan pertumbuhan rambut baru

Mengawal keguguran rambut

Melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban

Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak

Membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh

Mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur

Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat

Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut

Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara

Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara

Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara

Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal

Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim

Merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur

Melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan

Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)

Menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi

Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang Maling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)

Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain

Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis

Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi

Mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain

Menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

HARGA PROMOSI 2012 !!! :

1 KOTAK (60 kapsul) = RM50.00 sekotak
3 KOTAK (60 kapsul) = RM48.00 sekotak
5 KOTAK (60 kapsul) = RM45.00 sekotak
untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci "Tanyaporn"
*1 kotak tahan 2 bulan!

HARGA BORONG :
untuk harga BORONG 1o kotak ke atas, sila SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci
"Borong Tanyaporn"


Cadangan Pengambilan:

1 biji sehari selepas sarapan pagi.

Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

Sebotol adalah untuk pemakanan 2 bulan


Soalan Lazim :

Adakah produk ini halal?

Thanyaporn dihasilkan dengan begitu teliti dan kilangnya mendapat pengiktirafan GMP (Good Manufacturing Practice) serta mendapat kelulusan FDA dan Halal.


Bagaimana Menggunakan Thanyaporn?

Makan sebiji sehari, selepas sarapan pagi.


Adakah Thanyaporn Berkesan?

Ya, ia sangat berkesan, malah anda akan lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.

Berapa lamakah saya dapat melihat kesannya?

Kesan keatas setiap individu adalah berbeza-beza, namun anda akan dapat lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.


Adakah Thanyaporn selamat?

Thanyaporn selamat dan punyai sijil kesihatan FDA

Saya anak dara. Boleh makan ke?

Boleh untuk WANITA 20 tahun ke atas sahaja.

Saya mengandung, boleh makan ke?

Wanita mengangdung dilarang

Saya tengah period, boleh makan ke?

Waktu period dilarang ambil.


Macamana nak mempercepatkan kesan?

Minum susu dan Vitamin E.


Adakah produk ini mempunyai sijil halal atau KKM?

Maaf, tiada sijil halal atau KKM kerana produk ini hanya untuk pasaran Thailand. Namun ia herba dan tumbuh-tumbuhan, jadi tiada isu halal. Kapsul tiada gelatin. Produk juga mempunyai sijil kelulusan FDA.

Thanyaporn adalah herba semulajadi yang berkesan, punyai sijil FDA, digunakan untuk, awet muda, hilangkan kedutan, membesarkan payudara, menganjalkan tubuh badan, kembalikan keperawanan, serta kesihatan tubuh badan secara menyeluruh. Berkesan dalam masa yang singkat iaitu 2-4 minggu; Keberkesanannya dijamin dan terbukti.

Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan! Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanahtinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White KwaoKrua.Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangathebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan.Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untukpembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arahpembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

Kandungan:

Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

HARGA PROMOSI 2012 !!! :

1 KOTAK (60 kapsul) = RM50.00 sekotak
3 KOTAK (60 kapsul) = RM48.00 sekotak
5 KOTAK (60 kapsul) = RM45.00 sekotak
untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci "Tanyaporn"
*1 kotak tahan 2 bulan!

HARGA BORONG :
untuk harga BORONG 1o kotak ke atas, sila SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci
"Borong Tanyaporn"

TESTIMONIAL PENGGUNA PRODUK INI :

TESTIMONIAL 1 : jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de.... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)


TESTIMONIAL 2 : adnil -dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.


TESTIMONIAL 3 : narcolepcy - kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akan segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dalam shj tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya


TESTIMONIAL 4 : catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:


TESTIMONIAL 5 : olaolie-salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....


TESTIMONIAL 6 : erika ,ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss...


TESTIMONIAL 7 : comel1878 - baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...


TESTIMONIAL 8 : xxxx - Ipoh. Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.


TESTIMONIAL 9 : xxxxx - Alor Star. Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri


TESTIMONIAL 10 : kam - i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.


TESTIMONIAL 11 : Ginea - wah..wah..best..kali ni makan ikut saranan baru nampak kesan. ni botol yg ke 2.


TESTIMONIAL 12 : Erin - kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih !!


TESTIMONIAL 13 : eveready - saya dah masuk hari ke 5....dah rasa firm sikit...huh x sabar ni...hehehe


TESTIMONIAL 14 : jgn buang mase.. ko ambil thnyporn skrg aku pon dah rase perubahannye,amat la bpuas hati. aku suke dgn hasil berthanypon nih.. serius ari tuh ade aku ambik pic breast aku mase kat toilet saje je ambik.. nak tgk sendiri hasil pil nih mmg puas ati laa...yezzer... mmg best aku sbgi penggune melahirkan kepuasan ht aku mekasih..


TESTIMONIAL 15 : nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih


TESTIMONIAL 16 : syasyamin : I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee


TESTIMONIAL 17 : Sya : hehe malu plak.. mksud sha tak perlu pakaipelincir.. Jd sekurang2nya ada gak manfaat thanyaporn ni.. Sesambil tunggu breast membesar masih ada manfaat lain yg kita perolehi..


TESTIMONIAL 18 : 013-28****9: yaya, seronoknya..sy punya mmg nmpk beza than b4.dh firm..n bulat.hikhik.cuma tgh tunggu die nk besar lg..sy ni kdg2 tlupa gk mkn after bekfast.huhu.br lebih kurang 2 minggu.okla tu kn..


HARGA PROMOSI 2012 !!! :

1 KOTAK (60 kapsul) = RM50.00 sekotak
3 KOTAK (60 kapsul) = RM48.00 sekotak
5 KOTAK (60 kapsul) = RM45.00 sekotak
untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci "Tanyaporn"
*1 kotak tahan 2 bulan!

HARGA BORONG :
untuk harga BORONG 1o kotak ke atas, sila SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci
"Borong Tanyaporn"


2 comments:

Anonymous said...

Saya tel tak angkat2 pun. Kenapa apa dah jadi? Begini ke nak meniaga lingkuplah tak lama lagi.

Ummi Jual Vitamin said...

Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. Tips Anjalkan Payudara Kendur.

Post a Comment

related post

Related Posts with Thumbnails